RENOVERING OG OMBYGNING

Hos DUUS VVS er vi altid klar til at hjælpe dig med de VVS-opgaver, du står med - store som små.

Renovering og ombygning

Står du lige nu over for et større eller mindre renoverings- eller ombygningsarbejde i dit hjem? Der er måske noget af huset, hvor det ikke kan svare sig at blive ved med at fikse det.

Store og små renoveringer

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige renoverings- og ombygningsopgaver. Hvad enten du trænger til at renovere eller modernisere et par rum i huset, en del af huset eller hele huset, hjælper vi dig med med kyndig vejledning omkring forskellige løsninger. 

Vil du gerne renovere badeværelset? Vi er klar til at hjælpe dig med VVS-installationerne i form af for eksempel montering af vask og montering af wc. Vi kan også hjælpe, når du skal have sat nyt armatur op eller have lagt et nyt gulvafløb.

Indvendige og udvendige renoveringer

Synes du, du bruger for mange penge på husets varmeregning? Vi kan rådgive dig, hvis du er på udkig efter et forbedret og mere miljøvenligt varmeanlæg – så kommer du nemlig til at spare penge på sigt. Vi hjælper dig også gerne med renovering af VVS-installationer og udskiftning af blandt andet varmtvandsbeholdere.

Er det på tide med renovering eller ombygning?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og hvor du skal slutte? Vil du bare gerne have en fagperson til at udføre arbejdet? Kontakt os på mail eller telefon, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil have ordnet, og hvad vi kan gøre for dig

Miljøvenligt varmeanlæg

Det er vigtigt at tænke på miljøet – det gør vi også! Hvis du går og drømmer om et miljøvenligt og sparsomt varmeanlæg til dit hjem, så kan vi hjælpe dig. Vi har lavet flere løsninger med forskellige varmeanlæg. Du kan for eksempel få en løsning, hvor du kan slukke for varmen, når du er på arbejde, og når du sover. På den måde kommer du til at spare penge på sigt, samtidig med din varmeløsning er mere miljøvenlig.

Vi kommer også gerne og kigger på dit varmeanlæg og tjekker, om det er stillet forkert. Du kan nemlig risikere at bruge unødvendige penge på dit varmeanlæg, hvis termostater og andre styringsenheder er stillet forkert. Når disse trimmes, er der penge at spare.

Står du og skal have en varmeløsning til dit sommerhus, hjælper vi dig også gerne. Der er mange muligheder inden for alternative varmekilder.