DUUS VVS er din professionelle VVS partner

Vi er et VVS-firma med mange års erfaring og viden om de fleste VVS systemer.
Vi vægter samarbejdet med vores kunder højt og sætter en stor ære i at udføre et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde.

Hos DUUS VVS er vi altid klar til at hjælpe dig med de VVS-opgaver, du står med - store som små.

Sanitetsarbejde

Overvejer du lige nu om badeværelset skal have et nyt look? Kontakt os og få en god snak og et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse. Vi renoverer blandt andet installationer og skifter armaturer. Vi ordner alt inden for VVS-arbejde – for eksempel opsætning af toiletter og vaske.

Alt arbejde bliver tilpasset efter dit behov, hvad enten det er renovering eller nybyggeri.

Ventilation og klima

Indeklima betyder mere, end man lige går og tror. DUUS VVS har flere års erfaring med store og små ventilationsanlæg. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at få installeret et genvindingsanlæg, så du genanvender den varme, du allerede har betalt for.
Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere indeklimaet i dit hjem, samtidig med du sparer penge.

Miljøvenligt varmeanlæg

Det er vigtigt at tænke på miljøet – det gør vi også! Hvis du går og drømmer om et miljøvenligt og sparsomt varmeanlæg til dit hjem, så kan vi hjælpe dig. Vi har lavet flere løsninger med forskellige varmeanlæg. Du kan for eksempel få en løsning, hvor du kan slukke for varmen, når du er på arbejde, og når du sover. På den måde kommer du til at spare penge på sigt, samtidig med din varmeløsning er mere miljøvenlig.

Vi kommer også gerne og kigger på dit varmeanlæg og tjekker, om det er stillet forkert. Du kan nemlig risikere at bruge unødvendige penge på dit varmeanlæg, hvis termostater og andre styringsenheder er stillet forkert. Når disse trimmes, er der penge at spare.

Står du og skal have en varmeløsning til dit sommerhus, hjælper vi dig også gerne. Der er mange muligheder inden for alternative varmekilder.