NYBYGGERI

Hos DUUS VVS er vi altid klar til at hjælpe dig med de VVS-opgaver, du står med - store som små.

Nybyggeri

Er du en af dem, der går og overvejer at bygge dit eget hus, næste gang du skal flytte? På den måde kan du gøre din bolig unik efter din helt egen smag. Vi hjælper dig gerne med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Professionelt VVS-arbejde i dit nybyggeri

Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde i forbindelse med nybyggeri. Når du vælger at bygge selv, er det vigtigt, der er styr på VVS-installationerne. Det er vi klar til at hjælpe med.

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver som for eksempel ordentlig ventilation på badeværelset. Vi hjælper dig også gerne med montering af vask i bordplade og montering af wc, så du er sikker på, installationerne er i orden i dit nye hus.

VVS-arbejde i Svenstrup, Støvring, Godthåb, Nibe og Aalborg

Har du investeret i en af de mange skønne byggegrunde i en af de ovenstående byer, står vi klar til at hjælpe dig med vores professionelle ekspertise inden for VVS, som vi har erhvervet os inden for de sidste mange år. Vi garanterer god kvalitet i alt vores arbejde!

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du sikrer, der er ordentlige VVS-installationer i dit nybyggeri? 

Kontakt os for at høre mere om, hvad vores vvs-installatør kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på dine vvs-installationer i dit nybyggeri.